perjantai 28. maaliskuuta 2014

Romanttista roosaa

Tämä kranssi syntyi Selina Laken & Sara Norrmanin Romanttiset kodit -kirjan inspiroimana. 
 

tiistai 25. maaliskuuta 2014

Iloinen sydän

Ystävä pyysi, että tekisin hänelle värikkään sydämen. Tuli aika herkku. :) Toivottavasti on myös saajalle mieluisa.
 
 

maanantai 24. maaliskuuta 2014

Kevättä kohti

Tämä keväinen ja vaaleansävyinen kranssi syntyi viikonloppuna. Kranssin alla inspiraatiokirjoina Anna Örnbergin Sisusta valkoista maalaistunnelmaa ja Ilona Pietiläisen Talven taikaa, 100 ideaa valkoisesta rintamamiestalosta. 

 
Sama kranssi vihreällä satiininauhalla ja valkoisella pitsinauhalla.
 

sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Merellistä tunnelmaa

Sinisen sävyistä syntyi jotain merellistä. Kranssin kaverina ystävän tekemät kauniit perhoslaatat.
 
 


Sano se sydämin

Tällaisia sydämiä syntyi tässä päivänä muutamana, väreinä hento vaaleansininen ja vaaleanpunainen. Sydämet sopivat hyvin sisustuskoristeiksi sellaiselle, joka pitää romanttisesta tyylistä ja voisihan tällaisen antaa myös onnittelulahjaksi vauvaperheelle. 
 
 


perjantai 14. maaliskuuta 2014

Ripaus kevättä, laventelia ja vedenvihreää...


Tämän sini-liilan kranssin tein makuuhuoneemme väritykseen sopivaksi. Pidän näistä väreistä paljon, ne tuovat ripauksen kevättä.



Kuvaan on päässyt myös neulomani jakku. Malli on Louisa Hardingin Augustine ja ohje löytyy Suuri käsityökerho-lehdestä. Langat ovat erit kuin ohjeessa. Lankana käytin Rowanin liilaa Savannahia, hihansuiden vedenvihreäkin on Rowania, mutta en nyt löytänyt vyötettä. Langat löytyivät sopivasti omasta lankavarastostani. Louisa Hardingin neuleet ovat suosikkejani, neuleissa on kauniita väriyhdistelmiä ja ihania yksityiskohtia.

maanantai 10. maaliskuuta 2014

Tästä se lähtee!

Nimittäin Ruusupajan blogi. On jo tovin aikaa ollut mielessä oman blogin perustaminen ja nyt on sen aika. Ruusupaja on ihka oma käsityöpajani, jossa valmistan erilaisia kransseja ja muita sisustuskoristeita huonekalukankaista styrox-pohjille. Jokainen Ruusupajan kranssi ja sisustuskoriste on yksilöllinen.

Ruusupajan blogissa bloggailen erityisesti kransseista, mutta koska olen myös intohimoinen neuloja, myös neuleista ja muista käsitöistäni. 

Tervetuloa mukaan